Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Szlavónia és Baranya, Horvátország kontinentális részén. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Szlavónia és Baranya
Apartmanok keresése

Apartmanok Szlavónia és Baranya

Magánszállás Slavonija i Baranja. Ha kedvező áru magánszállást keres Horvátországban, akkor a PSH Horvátország számos szállást kínál önnek Szlavónia és Baranya. Apartmanok Szlavónia és Baranya (Horvátország kontinentális részén).

Magánszállás Horvátországban megtalálja a keresőmező használatával, illetve a régión vagy helyen keresztüli közvetlen navigációval találhatja meg.

Ha kérdése van a szállás rendelkezésre állásának Slavonija i Baranja, akkor használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, amely elérheti a linkre kattintva 'Kapcsolat tulajdonos' az egyes hirdetések. A foglalással kapcsolatos összes részletet a szállás tulajdonosával egyeztetheti le. Nincsenek ügynöki díjak.

Kövess minket a Facebook-on az összes hír és olvassa el a cikkeket Horvátországról és a turizmus.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Slavonija i Baranja!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Slavonija i Baranja apartmanok

magánszállás Szlavónia és Baranya | apartmanok | szobák | nyaralók Slavonija i Baranja

Nyaralóházak TAKAČ, Baranja

Ház a tengerparton Dunav, helyezze a természet szerelmeseinek, a horgászok és a kerékpárosok

Nyaraló a Dunav. A házban található a falu Batina (Kiskőszeg), település és kikötő a folyó Dunav Baranyában található, mintegy 40 km-re Osijek. A ház található, az úgynevezett "zöld sziget", a tengerparton Dunav és öt kétágyas szoba kiadó, 2 fürdőszoba és egy nagy konyha. Ezen felül, az Ön rendelkezésére áll egy nagy terasz és grillező. A ház közelében van egy kis homokos strand. Kirándulásra a Dunav tudunk Önnek csónakok, kajakok. Ha keres egy nyaralás a test és a lélek, látogasson el hozzánk a kiskőszegi a Dunav, Baranyai - Horvátország.

strand: 200 m | központ: 2000 m

  • Szállásegységek:
A8+2(a)

Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Slavonija i Baranja tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane