Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Dél-Dalmáciában (Split és környéke). Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Régió Split
Apartmanok keresése

Apartmanok Régió Split

Van Közép-Dalmáciánál felemelőbb vagy sokszínűbb úticél?

 

Szigetek? Válassza Európa legnaposabb szigetét, Hvart. Vagy Brač tengerpartját és Bot csodálatos Zlatni Rat strandját, amelynek kövei a Fehár Házat is díszítik. Vagy Vis szigetét és annak gazdag brit katonai történelmét, amely egyben a szárazföld Európa krikettjének szülőföldje is. Vagy ott van az időtlen, mézzel és olívával tele Šolta, amely Zinfandel eredettörténetének fontos része.

 

A kultúrát keresi? Válassza a Splitben lévő Diocletian palotáját, amely az UNESCO Világörökség része, Trogir óvárosát, vagy Hvar Stari Grad síkságát, ahova az ókori görögök időszámítás előtt 384-ben érkeztek meg. A régió legfontosabb UNESCO világörökségi része az Alka lovagok lenyűgöző tornája Sinjben, amely idén ünnepli 300 éves évfordulóját.

 

Tengerpartok? Hol induljon el? Minden sziget sajátos tengerpartokat kínál – homokos, kavicsos, sziklás, családias, romantikus és naturista –, de nehéz felülmúlni a Makarska Riviéra hosszan elnyúló strandját, aminek egyik fénypontja a 4 km hosszúságú Tučepi.

 

Természet és kaland? Dalmácia hátországa egyike Európa legizgalmasabb és legkevésbé felfedezett régióinak, és a kalandvágyó turisták csak most kezdik felfedezni a terület tavait, folyóit, hegyeit és síkságait, ahol a hatalmas Cetina folyó minden élet forrása, az a folyó, amelyet a Lonely Planet beválogatott Európa 40 legjobb élménye közé.

 

A szívében található Dalmácia fővárosa. A korábban a szigetek kapujaként ismert Split fokozatosan Horvátország egyik kihagyhatatlan úticéljává válik, mivel a turisták lassan kezdik felismerni a palotán és kikötőn túli területet, és a kultúra, a gasztronómia és a tengerre néző elhelyezkedés kombinációjának köszönhetően a világ egyik legvonzóbb városává teszik.

 

Magánszállás Dél-Dalmáciában

Ahogyan ezt egy olyan híres turisztikai régiótól el lehet várni, számos minőségi magánszállást kínálunk, amelyek megfelelnek az ön egyedi igényeinek, legyen szó arról, hogy egy privát villát keres a tengerpart közelében vagy egy luxusapartmant a pezsgő élet közepén. Egyszerűen csak böngésszen a PSH Horvátország adatbázisában, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő szállást.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Split régióban (Dél-Dalmácia)!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Apartmanok Meri, Igrane

Villa strandon - tengerre néző terasz

Apartmanok VERA (Pisak)

Apartmanok Pisak egy tengerre néző

Villa ANA, Živogošće

Top helyzetben egy álom nyaralás!

TÉRKÉPEN JELENLEG KIVÁLASZTOTT RÉGIÓ

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)