Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Közép-Dalmáciában (Šibenik és környéke). Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Régió Šibenik
Apartmanok keresése

Apartmanok Régió Šibenik

Šibenik elképesztő régiója egyike a dalmáciai tengerpart legérdekesebb felfedezetlen úticéljainak, egy olyan régióban, ahol lélegzetállító sebességű pozitív változások történnek. Šibenik új tengeri öble és luxushotelkomplexusa, a zadari repülőtér lenyűgöző épületeivel együtt, Šibenik tengerpartjának turisztikai robbanásának hírnökei.

 

A Šibenik központjában lévő óvárosa tartalmazza az UNESCO Világörökségének részét képező Szent Jakab katedrálist, illetve ennek tövében Dalmácia talán legjobb éttermét, de talán a körülötte lévő környezet teszi olyan vonzóvá Šibeniket. Skradin mély öble Alen Bibic borászatai és a Kraka, Európa egyik remek nemzeti parkja mellett fekszik, mely utóbbinak vízesései egyike a legjobb látnivalóknak.

 

Šibenik előtt találhatók a Kornati-szigetek, ahol az Adria egyik legjobb vitorlás élménye élhető át. Minden sziget különbözik, de a Földközi-tenger régi hangulatának megéléséhez nézze meg az olyan szigeteket, mint KaprijaŽutMurter és Žirje. A régió vitorlázás számára jelentett előnyei tükröződnek az öblökben is, és Vodice és Rogoznica partjainál jó esélye van a jachtok felbukkanásának a nyári hónapok alatt, mivel a gazdagok és híresek kihasználják az adriai tengerpart kellemes légkörének előnyeit.

 

Ez egy olyan régió, amelynek tengerpartját csodálatos strandok és történelmi városok tarkítják, amelyek legjobb példája vitathatatlanul a Šibenik és Trogir között fekvő Primošten. Az ennek a csodálatos, kőfallal körbevett, félszigeten elterülő városnak a közepén fekvő mesés Szent Juraj templom csodálatos kilátást biztosít a tengerre, és a szép állapotban megőrzött város igazi ékköve Dalmáciának.

 

A többi izgalmas tengerparti úticél, mint Split, Trogir és Zadar, könnyen felfedezhetők, és minden helyre rendszeres buszjáratok indulnak, így Šibenikből indulva egy napos túrával felfedezhetők.

 

Magánszállás Közép-Dalmáciában

A Šibenik régió magánszállásai nagyon sokszínűek, és a kiadó  villák és apartmanok választéka jelentősen bővült az elmúlt években. Böngéssze át a PSH Horvátország adatbázisát, hogy megtalálja álomnyaralását Horvátország leginkább fejlődő régióinak egyikében. 

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Sibenik régióban (Közép-Dalmácia)!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

RéGIó ŠIBENIK - TURISZTIKAI ÚTICÉLOK LISTÁJA

magánszállás Régió Šibenik | apartmanok | szobák | nyaralók Közép-Dalmáciában (Šibenik és környéke)

TÉRKÉPEN JELENLEG KIVÁLASZTOTT RÉGIÓ

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)