Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Kvarnerben. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Kvarner
Apartmanok keresése

Apartmanok Kvarner

Horvátország Kvarner régiójában található a legnagyobb kikötő, a naturizmus otthona (köszönhetően egy brit királynak) és egy csodálatos szépségű UNESCO Világörökségi helyszín. Ezen felül számos oka van a régió meglátogatásának, amely nem olyan nemzetközi jellegű, mint Isztria vagy Dalmácia.

 

Amikor a lemondott György király és Mrs. Simpson megkérdezte, hogy fürödhetnek-e ebéd után meztelenül Rab szigetén, akkor el sem tudták még képzelni, hogy micsoda divatot indítanak el. Az FKK turizmus jelenleg Horvátország vezető turisztikai ágazata, amely az eredeti, meztelen királyi látogatásra vezethető vissza.

 

Rab az első azon szigetek sorozatában, ahova repülőjáratokkal lehet eljutni, és a naponta Splitből induló gépekről nyílik a világ egyik legjobb panorámája. A többi sziget, beleértve CresKrk és Mali Lošinj természeti parkját is, várhatóan hamarosan csatlakozik a hálózathoz, ahogyan a rijekai repülőtér is, amely 2015-ben fogja bővíteni nemzetközi hálózatát.

 

A  szárazföldön lévő Kvarnerben találhatók a Plitvicei tavak, amely az UNESCO Világörökség részei. Gyönyörű tavak, vízesések és mikroklímák színesítik, és évente egy milliónál is több látogatót vonz. A négy évszaknak köszönhetően Plitvice meglátogatása az év minden évszakában csodálatos látványt kínál.

 

Rijeka egy modern ipari város, amelyet az is mutat, hogy a Jadrolinija állami komptársaság székhelye, a kikötő pedig méhkasként pezsgő tevékenység otthona. Rövid autóútra északra van a horvát turizmusa nagyasszonya, Opatija, amelynek megfakult villái egy másik korszakra emlékeztetnek és éles kontrasztban állnak a nyüzsgő kikötővárossal.

 

Kvarner tengerpartját régi városok, tengerpartok és kis halászfaluk tarkítják, és az olyan célpontok, mint LovranCrikvenica és Karlobag a nyári hónapokban népszerűek. De ha társaságot keres, akkor menjen a Pag szigetén található Novalja városába.

 

Magánszállás Kvarnerben

Egy ilyen színes régióban számos magánszállás közül lehet választani Kvarnerben, és a PSH Horvátország adatbázisában különböző nyári otthonokatvillákat és modern apartmanokat talál, amelyek megfelelnek egyéni igényeinek. Ha egy tengerparti üdülést keres Kvarnerben, a szárazföldön vagy valamelyik szigeten, mint Lošinj, Cres, Krk vagy Rab, számos lehetőség közül választhat.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Kvarner régióban!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Villa PETRA (apartmanok Selce)

Vila Petra Selce, lakások ideális nyaralás, közel a tengerhez

Apartmanok Palma a tenger

Apartmanok a tengerparton fekvő, alatt, pálma és pihenjen a medence

Apartmanok ADRIA, Novi Vinodolski

Pihentető nyaralás tömegek nélkül, kristálytiszta tenger és a jó idő

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)