Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Isztriában. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Isztria
Apartmanok keresése

Apartmanok Isztria

Nincs még egy olyan régió, mint Isztria Horvátországban, és sok ideutazó már megérkezésekor érzi a különbséget. Gazdag történelmének és erős olasz kapcsolatának köszönhetően Isztria történelme segít megérteni az ország leginkább liberális helyeként ismert félsziget független öntudatát.

 

És rengeteg a látnivaló! Kevés lenyűgözőbb hely van a pulai arénánál, amely a világ hatodik legnagyobb római amfiteátruma, és ezen felül az egyik leginnovatívabb koncerthelyszín is, amely nagy rockfesztiváloknak és még egy jéghokimeccsnek is otthona. A pulai örökség modern turizmus céljára történő innovatív felhasználásának része a Világító óriások projekt, amely átalakította a város látképét a színes Uljanik darukkal. Pula közelében van Fažana, egy hajóútnyira a képeslapba illő Brijuni szigetektől, ahol a korábbi elnök, Tito, örökségeként zebrák és még egy elefánt is szabadon járnak.

 

Isztria tele van hagyományos, kőből épült városokkal, amelyeknek talán a parton elterülő, az Adriai-tengerbe benyúló Rovinj a legjobb példája, ahol utcák labirintusa őrzi több évszázadnyi, gazdag történelmét. Dalmácia déli részétől eltérően Isztria turizmusának legnagyobb része belföldön található, és néhány hegyi falunak saját varázsa van, mint például Motovun, amely számos évenkénti filmfesztiválnak ad otthont, és amelynek éttermei a régió gasztronómiájának csúcsát kínálják – szarvasgombát.

 

Isztria gazdag gasztronómiai hagyományának része a borai, és Isztria bortermelői jelentős sikereket értek el egyedi boraik promotálásában. A fehér Malvazija és a vörös Teran a leghíresebbek, amelyeket érdemes egyszer kipróbálni.

 

Ezen felül ez a szabadidős tevékenységek paradicsoma is, és a kerékpáros turizmus egyre jelentősebb a szigete, míg az olyan helyszíneken, mint Umag, nemzetközi teniszversenyeket rendeznek meg, és számos sporttevékenységgel egészül ki a turisztikai ajánlat.

 

Magánszállás Isztriában

Isztriában számos magánszállás található, kővillák és modern apartmanok közül lehet választani, amelyek közül számosnak van úszómedencéje, mivel a turisták gyakran inkább a tengerparttól távolabbi városokban maradnak. Nézze át a PSH Horvátország kiváló magánszállás-kínálatát, hogy megtalálja ideális isztriai szálláshelyét.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Isztria régióban (Isztria)!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

ISZTRIA - TURISZTIKAI ÚTICÉLOK LISTÁJA

magánszállás Isztria | apartmanok | szobák | nyaralók Isztriában

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)