Apartmanok Horvátországban

Mik a híres strandok Horvátországban? Olvassa el a cikket a legjobb strandok Horvátországban.

(0)
Tetszik ez a kilátás? Béke és csend!
Apartmanok keresése

Irány a tengerpart: Horvátország 10 legjobb tengerpartja

Természetesen a fő vonzerejei egy horvátországi nyaralásnak az ország csodálatos tengerpartjai, és a lehetőségek végtelenek. Kavicsos, sziklás, homokos, családi, romantikus – Horvátországban meg fogja találni. Hogy segítsünk a választásban, sorrend nélkül kiválasztottuk a tíz legjobbat:

Dubovica Hvar szigetén – sokaknak ez a legjobb tengerpart, amely apró kavicsokból áll és Hvar déli oldalának ősi vizeire néz. Egy kővilla nyúlik bele a tengerbe, amely tökéletes kilátást biztosít ebéd közben az étteremben lévő bárból. Parkoljon le a fent lévő főúton, és meg fogja érni a rövid séta lefelé.

 

Bačvice Split városában – Bacvice, az összes dalmáciai város legnépszerűbb homokos tengerpartja, amely nem csak egy tengerpart, hanem Split egyik intézménye. Sekély és homokos partja tökéletes családi stranddá teszik, a mögötte lévő bárok és éttermek pedig ideális bázissá teszik a teljes napra. Ne lepődjön meg, ha meglett férfiakat lát a levegőbe ugrálni, hogy egy apró labdát a levegőben tartsanak – ez a picigin, Split saját sportja.

 

Jerolim, a Hvar városával szemben lévő Pakleni szigetén – A CNN 2011-ben a világ legjobb naturista strandjának nevezte. A Hvar városához tartozó Pakleni szigetének Jerolim strandja egy két partból álló sziget. Hvar városa felé néz az Amo tengerpart, amelyet éttermek és koktélbárok egészítenek ki, de Kordovan csak 50 méternyi sétára található, amely egy naturista és melegbarát strand, amelynek fáin uszadékfából készült műalkotások találhatók.

 

Zlatni Rat, Brač – egyszerűen csak a legnépszerűbb strand egész Horvátországban. A déli Bol üdülőhely közelében található part alakja az árapály szerint változik. Bár a levegőből nézve homokosnak tűnik, a tengerpart valójában kavicsokból áll, és nyáron számos létesítmény lepi el. Remek családi lehetőség, de korán menjen oda!

 

Makarska Riviera – Az Adriai-tenger partjának az egyik leghosszabb tengerpartja Makarska üdülőváros két oldalán található, és itt nehéz megnevezni egyetlen strandot. A hasznos Makarska Beaches alkalmazás segít leszűkíteni a választási lehetőségeket, de sok közül lehet választani, a családi tengerpartoktól a távolabbi romantikus helyszínekig.

 

Stiniva, Vis – Néhányaknak Stivinia a legjobb Robinson Crusoe tengerpart. Ezt a Vis szigetén lévő idilli helyszínt égbe szökő sziklák zárják le. További magyarázat nem is szükséges...

 

Lokrum, Dubrovnik közelében – Ez lehet Horvátország leghíresebb úticélja, de Dubrovnik tengerpartjai nem illenek régi falai méltóságához, ezért sokan elutaznak hajóval Lokrumba, hogy ússzanak egyet. Lapos sziklái tökéletes napozóágyként szolgálnak, és érintetlen vizei tökéletes kikapcsolódást biztosítanak egy kimerítő reggeli dubrovniki városnézést követően.

 

Gustinja BayRovinj – Bár Dalmácia strandjai népszerűbbek lehetnek, Isztriában is számos kiváló lehetőség adódik. Az egyik legjobb Gustinja Bay, a népszerű Rovinj úticél közelében, amely családokat és naturistákat vonzó strandok gyűjteménye. Egyszerűen csak válassza ki helyszínét és terítse le törölközőjét! Az öböl gyalog közelíthető meg, miután egy rövid sétányi távolságra leparkolta autóját.

 

Sveti Ivan, Lubenice, Cres – Cres egyike Horvátország legfontosabb természeti kincseinek, és rejt egy csodálatos, a turistahordáktól távol eső ékkövet is. Lubenice, ahol Sveti Ivan található, egy kőből építették egy sziklára, és korábban őrtoronyként használták. Csónakkal érhető el és népszerű a yachtosok körében, akiket homokos partjai és zártsága vonz.

 

Stara BaškaKrk – Stara Baska, egy gyönyörű, sziklákkal körülvett kavicsos part, a naturisták és családok népszerű úticélja, akiket az elképesztő kilátás, a nyugalom és csend vonz. Egy népszerű szörföshely, különösen amikor az északi 'bura' szél fúj.

PRÉMIUM APARTMANOK

Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane