Apartmanok Horvátországban

(0)
Tetszik ez a kilátás? Béke és csend!

MIT JELENT A "KEDVENC"?

A Kedvencek opciót Önnek (a Horvátországi magánszállást kereső látogatónak) hozták létre, hogy könnyen tehessen fel kérdéseket a szállások tulajdonosainak. Ezzel az opcióval több szállást adhat hozzá „kosarához”. A szállásokat a szállás fő képe mellett lévő ikonra  kattintva adhatja hozzá kedvenceihez.

Miután több szállást is megjelölt kedvencként (ezek különböző helyekről származó szállások is lehetnek), válassza ki az adott helyszín kívánt szálláslehetőségét (pl. A2 apartman, A4+1 stúdió, stúdióapartman, ...), töltse ki adataival az űrlapot, majd küldje el kérését. Ezzel a lépéssel árajánlatkérést küld az összes kiválasztott szállásnak.

 

Miért használja a Kedvenceket?

Mert ezzel az opcióval a lehető legegyszerűbb módon tölthet ki egy űrlapot és küldhet kérdést több olyan szállásadónak, amelyet korábban megtekintett és hozzáadott kedvencei listájához. Ha nem akar kérdést küldeni egy, a kedvencek listájához korábban már hozzáadott szállásnak, akkor azt egyszerűen mellőzheti az egyes szállások mellett lévő „x” ikonra kattintva.

A PSH oldal csapata kellemes böngészést kíván önnek, és reméljük, hogy megtalálja horvátországi magánszállását.

 

A kedvencek listája üres.