Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Dubrovnik közelében. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Régió Dubrovniki
Apartmanok keresése

Apartmanok Régió Dubrovniki

gazdag történelménekáthatolhatatlan falainak és au Adriai-tenger gyöngyszeme becenevének köszönhetően nem csoda, hogy az UNESCO Világörökség részét képező Dubrovnik egyike az azonos nevű régió első számú úticéljainak. És bár Dubrovnik meglátogatása kihagyhatatlan, Horvátország déli részén számos más felfedeznivaló is van.

 

Számos sziget található itt, gazdag történelemmel és hagyományokkal. Látogassa meg Marko Polo szülőhelyét Korčula gyönyörűen helyreállított óvárosában, és csodálkozzon rá, hogy miért hagyott el egy ilyen csodálatos szigetet, miközben Grk és Posip híres Korcula borát kortyolgatja. Lazítson Mljet csodálatos természeti környezetében, ahol Szent Pál és Odüsszeusz egyaránt hajótörést szenvedtek, és ami ma egy olyan sziget, aminek már több mint a fele nemzeti park. Nem sok turista jut el a távoli Lastovo szigetére, amely csodálatos természettel és egyedi hagyományokkal büszkélkedik, de ez idén nyáron meg fog változni, amikor a szárazföldről hidroplánjárat fog indulni.

 

Pelješac félsziget Korčula kapuja, és ezen felül egyike Horvátország legfontosabb borászati régióinak is. Ez a Plavac Mali vidék, a híres dalmáciai szőlő, amely a Zinfandel rokona, és javasolt egy túrát ejteni a borászataiban. A népszerű célpontok közé tartozik OrebićTrpanjŽuljana és Trstenik.

 

Peljesac bejáratát őrzi Ston, amelynek hihetetlen fala a kínai nagy fal után a világ második leghosszabbja. Ez az osztrigák országa, és a Mali Ston osztrigaünnepe kihagyhatatlan esemény, mielőtt megismernénk a város sóhoz kötődő hihetetlen történelmét. Dubrovnikból délre indulva található a Konavlje régió Montenegro határa mellett, illetve Cavtat csodálatos városa, annak gazdag örökségével és csodálatos öblével, amely a látogatás egyik fő oka.

 

Az autópálya már elérte Ploče városát, aminek köszönhetően az sokkal könnyebben elérhető autóval, míg sok turista átlépi a határt Metkovićnál egy mostari útért.

 

Magánszállás a Dubrovnik régióban

A PSH Horvátország magánszállások elképesztő kínálatát nyújtja a Dubrovniki régióban, hogy teljesítse igényeit. Egyszerűen csak keressen nyaralókatprivát villákat és luxusapartmanokat tartalmazó adatbázisunkban, hogy megtalálja az önnek megfelelőt.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Dubrovnik régióban (Dubrovnik környéke)!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

TÉRKÉPEN JELENLEG KIVÁLASZTOTT RÉGIÓ

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)