Apartmanok Horvátországban

Valamelyik horvátországi szigeten kíván pihenni? Kibérelné és élvezné az apartmant? A PSH Horvátország segít önnek...

(0)
Tetszik ez a kilátás? Béke és csend!
Apartmanok keresése

Hol bérelhet szállást Horvátország szigetein?

Horvátországban ezernél is több sziget van, de ha magánszállást akar bérelni, akkor a lehetőségek valamivel szűkebbek. Összességében 66 sziget lakott, és van néhány tudnivaló a legnépszerűbb szigeteken lévő villák és apartmanok kibérlésével kapcsolatban.

 

Hvar sziegete Hvar egyike az Adriai-tenger legnépszerűbb úticéljainak, és az óvárosban számos apartman és vízparti villa bérelhető, míg Palmizana a városhoz közeli, sokkal nyugodtabb alternatíva, amelyet vizitaxival lehet elérni. Stari Grad Horvátország legrégebbi városa, egy csendes hely, ahol az óvárosban számos renovált apartman bérelhető, míg Jelsa apartmanjai a szép kikötőre és az óvárosra néznek. A délen lévő Sveta Nedjelja üdülőtelepen egy apartmant rendelhet a bor országában, Zlatan Otok falujában.

 

Brač szigete A szigeten, amely a Fehér Ház márványkövét is adta, számos bérelhető kővilla található, de továbbra is a kiadó apartmanok a legnépszerűbbek Brač szigetén. Bol, amely egy népszerű üdülőhely, számos szálláslehetőséget kínál, míg a többi üdülőhely, mint  Milna és Supetar rengeteg magánszállási lehetőséget kínál.

 

Korčula szigete A városban, amelyet "mini Dubrovnik" néven is ismernek, a csodálatosan helyreállított magánszállások száma egyre növekszik, és a szállásbérlés itt különleges élményt jelent. Ne hagyja ki a sziget többi apartmanbérlési lehetőségeit sem, mint például a központban lévő  Blato, vagy Vela Luka, amely ezek mellett a régió legérdekesebb barlangjának otthona is.

 

Mlje szigete A szigetnek a fele egy csodálatos nemzeti park, és a Mljén szállást bérlő emberek többsége csendre és nyugalomra várik. A könnyen elérhető gyönyörű öblökkel és mindenütt jelenlévő természettel olyan üdülőhelyekről választhat szállást, mint  Babino PoljeOkukljePomena és Prozura.

 

 

Šolta és Vis szigete. A kevésbé forgalmas Solta és Bis, a szomszédos, népszerű Hvar és Brac szigetekkel együtt alkotják a Split előtt lévő négyest. Mindkettőn csodálatos régi kőépületek találhatók, és számos csodálatosan helyreállított kővilla bérelhető itt, míg új és hagyományosból átalakított privátapartmanok is rendelkezésre állnak.

 

 

Čiovo szigete. Čiovo, amely Split repülőtere és Trogir közelében található, egy népszerű úticél, és a szigeten a tíz évvel korábbi építési hullám idején számos apartmant építettek. Itt nehéz kővillákat találni, de az üdülőhelyen számos újonnan épült apartman található, mint Okrug DonjiOkrug Gornji és Slatine.

 

Krk szigete, Lošinj szigete, Rab szigete és Pag szigete. Horvátország szigetei szintén nagyon népszerűek, és magánszállások lehetőségének nagy választéka található a szigeteken, mint Krk, Losinj, Rab és Pag. A következő üdülőhelyeken találhatók apartmanok és villák: Novalja, Stara Novalja, Povljana (Pag), Mali Losinj, Veli Losinj, Nerezine (Losinj), Krk, Malinska, Vrbnik, Omisalj (Krk), Lopar és Rab (Rab).

    

 

Ha  magánszállást keres Horvátországban, akkor a PSH Horvátország csapata szívesen segít önnek minden lépésben. Egyszerűen csak nézze végig választékunkat, és mondja el nekünk, hogy miben tudunk még segíteni. 

PRÉMIUM APARTMANOK

Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane