Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Dubrovnikban, Dubrovnik régió. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Dubrovnik
Apartmanok keresése

Apartmanok Dubrovnik

Ismert, mint a Pearl az Adria, Dubrovnik messze a leghíresebb célpontja minden Horvátországban. Az UNESCO Világörökség 1979 óta, a város gazdag és színes története a függetlenség volt az első hely a világon, hogy töröljék el a rabszolgaságot. A sétát a bevehetetlen falak szinte kötelező, mely mind egy ablak a város gazdag történelmét és páratlan kilátást nyújt a régi város és az Adrián. A még jobb kilátás azonban, hogy a felvonó a Mount Srđ, és lenézek a városra.

 

Egy séta a parancsoló Stradun központjában Dubrovnik nem szabad kihagyni, mint a lehetőség, hogy elveszíti magát a Warren hátsó utcákon a régi város. Idő látogatását szerint a nap folyamán szerint a hajó menetrendek, mint a robbanás hajózási turizmus eredményezte, hogy a Dubrovnik lehet olyan teljes, hogy a helyiek kérik, hogy ne adja meg a régi város bizonyos napszakokban.

 

Míg strand lehetőségek, közel a régi város korlátozottak, hogy kihasználják a város gazdag tengeri hagyományok és bérel egy hajót, Lokrum, Lopud az Elafit-szigeteken, egy esélyt, hogy elkerülje a tömeget és a pihenésre a természetben, miközben hátranézett bizonnyal egyike a legszebb város a világon.

 

Magánszállás Dubrovnik

Egy ilyen minőségi cél megérdemli magánszállás, hogy megfeleljen, és mi a PSH Horvátország egy sor magánszállások Dubrovnik, hogy megfeleljen a különböző igényeket, hogy mit keres egy luxus apartman az óvárosban, vagy más magánszállás kívül a fenséges város falait. Egyszerűen böngészhet a magánszállások alábbi lehetőségek közül.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Dubrovnikban!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Dubrovnikban apartmanok

magánszállás Dubrovnik | apartmanok | szobák | nyaralók Dubrovnikban

Jelenleg nincsenek találatok Dubrovnikban. A keresőmezővel szállást kereshet Horvátországban.


Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Dubrovnikban tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane