Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Cavtatban, Dubrovnik régió. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Tetszik ez a kilátás? Béke és csend!
Apartmanok keresése

Apartmanok Cavtat

Cavtat egy turisztikai, található a partján konavlei, 19 km-re délkeletre Dubrovnik. Ma ez az egyik legnépszerűbb úti cél a nyaralás Dél-Dalmáciában (Dubrovnik régió). A gazdaság Cavtat szinte teljes mértékben a turizmus (szállodaipar és magánszállások) és a vendéglátóipari ágazatban és kisebb mértékben, halászat.

Ezért Cavtat élvezheti a nagy és gazdag halételek, friss és helyi termékeket, hogy a népesség növekszik ezen a részén a régió, valamint a gazdag kínálata magánszállás kiadó (kiadó lakás nyaralás Cavtat) . Lehetőségek sport- és rekreációs turizmus is különböző (kerékpározás, vitorlázás, stb).

 

Privát szállások Cavtat

Cavtat ma már öt szállodát, amelynek a leghíresebb szállodája Horvátországban öt csillaggal, számos étterem, bárok, ajándéküzletek, kikötő kis és nagyobb jachtok és sétahajók. Privát elhelyezés is változatos, a lakások és helyiségek található családi házak luxusvilla, amely eleget tesz még az igényesebb vendégek. Gyere Cavtat és töltse jól megérdemelt pihenés.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Cavtatban!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Cavtatban apartmanok

magánszállás Cavtat | apartmanok | szobák | nyaralók Cavtatban

Jelenleg nincsenek találatok Cavtatban. A keresőmezővel szállást kereshet Horvátországban.


Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Cavtatban tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)