Apartmanok Horvátországban

Meg akarja látogatni Horvátországot, de nem biztos benne, hogy melyik szállást válassza?

(0)
Tetszik ez a kilátás? Béke és csend!
Apartmanok keresése

A legnépszerűbb szállástípusok horvátországi nyaralásához?

Szóval meghozta a fontos (és helyes!) döntést, hogy idén Horvátországban fog nyaralni? A következő lépés – szállásfoglalás. Mik a legjobb szálláshelyek, és milyen szállástípusokat kínálnak Horvátországban?

 

Az első fontos tudnivaló, hogy egy közelmúltbeli kutatás szerint a magánszállások aránya Horvátországban a legmagasabb az unión belül. Az elmúlt évben a horvátországi nyaralások 41,4%-a magánszálláson történt.

 

Nagyon fontos észrevenni, hogy a szállásfoglalások az elmúlt években az Internet növekvő hatásának köszönhetően jelentős mértékben megváltoztak. Körülbelül tíz évvel ezelőtt a legtöbb ember a szállásául szolgáló szobát vagy helyet úgy találta meg, hogy egyszerűen csak elment Horvátországba. Öreg hölgyek hadserege állt ki 'Sobe' (a szó jelentése szoba) táblával a buszmegállókba és kompkikötőkbe. Bár ezek a hölgyek továbbra is léteznek, egyre több szállást foglalnak le előre.

 

A PSH Horvátországnál a magánszállások legjobbját kínáljuk önnek. A nyaralási igényeinek megfelelő villákat, apartmanokat és egyéb szálláslehetőségeket kínálunk önnek.

 

A hagyományos, régi kővillák egyre népszerűbb választást jelentenek azoknak a családoknak a nyaralásához, akik egy kicsivel többet tudnak költeni. A 2004-es építési hullám során a kővillák építése, amelyek közül sokhoz úszómedence is tartozik, egekbe szökött, különösen Isztriában. Amikor ilyen villákba foglal szállást, és ha ez fontos önnek, akkor fontos ellenőrizni, hogy milyen messze van a tengertől, mivel sok attól távol helyezkedik el.

 

 

A kiadó magánszállások továbbra is a leggyakrabban választott szállásmegoldások, és az Adriai-tenger partján a nyári hónapokban látszólag minden háznak van kiadó szobája, stúdiója vagy apartmanja. Az élet így zajlik itt, és általában ez a család fő bevételi forrása, akik nyáron kiköltöznek szobájukból, hogy helyet adjanak a fizető turistának.

 

 

 

Ha magánszálláson száll meg Horvátországban, akkor regisztráltatnia kell apartmanban vagy villában történő tartózkodását a rendőrségen. A gyakorlatban ezt szállásadója teszi meg ön helyett, ezért ne lepődjön meg, ha érkezésekor emiatt elkérik útlevelét.

 

Amikor szállást foglal Horvátországban, akkor néhány dolognak utána kell járnia, és a PSH Horvátország ennek minden lépésében segít önnek. Az első a helyszín. Milyen messze van a nyaralás választott helyszíne a tengertől vagy a városközponttól? Mennyire valóságos az online talált képeknek a látványa? Milyen zajos a szomszédság? A városközpontra való álomszerű kilátás rémálommá válhat, ha megérkezésekor tudja meg, hogy a város legnagyobb bulijának közepébe csöppent... A vezeték nélküli (és ingyenes) Internet alapfelszereltség a horvátországi magánszállásokon, de érdemes ellenőrizni.

 

Egy kis kutatás a magánszállások között számos problémát megelőzhet a nyaralás során, és a PSH Horvátország szívesen segít önnek, hogy megtalálja tökéletes horvátországi nyaralását!

 

Nézze meg legújabb szállásajánlatainkat itt.

 

 

PRÉMIUM APARTMANOK

Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Villa Elizabet (12 km-re Porec)
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane