Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Észak-Dalmáciában (Zadar és környéke). Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Régió Zadar
Apartmanok keresése

Apartmanok Régió Zadar

Zadar, amely korábban Dalmácia fővárosa volt és több ezer éves hagyományra tekint vissza, környezetével együtt reneszánszát éli, mivel a régió egy egyre népszerűbb turistacélponttá válik, köszönhetően a zadari légikikötő fokozódó forgalmának. A Ryanair 2007-es megérkezése átalakította az addig mellőzött repülőteret, amely elmúlt évben majdnem félmillió utast fogadott, amelyek legtöbbje a Ryanairt választotta.

 

Zadar csodálatos óvárosa a leginkább napsütötte horvát hely, amelynek olyan látványosságai vannak, mint az elképesztő tengeri orgona. Itt található a csodálatos Üvegmúzeum is, amely a régió egyik fő vonzereje. Zadar előtt számos fantasztikus sziget is található, mint Ist VirUgljanPašmanSilba, Iž és Pag, amely a híres Pag sajt, Horvátország egyik kulináris különlegességének az otthona. A sok szigetnek köszönhetően a zadari régió egy népszerű vitorlás célpont, és nem véletlenül tartják az éves hajóbemutatót Biograd na Moruban, amely a népszerű tengerparti úticélok egyike.

 

Keresse Nin történelmi városát, ahol a világ állítólag legkisebb katedrálisa található, vagy Grgur Ninskibe, ahol Split híres Mestrovic szobrának lábujját megcsókolva szerencséje lesz.

 

A zadari régió egy természeti paradicsom, és egyik legnagyobb vonzereje a Starigrad Paklenica nemzeti park, amelynek mottója 'ahol hegy találkozik a tengerrel'. Itt található Horvátország legjobb sziklamászó helyszíne.

 

A számos idilli tengerparti helyszín egyike Pakoštane, amely 2012-ben nemzetközi hírnévre tett szert Ante Gotovina horvát nemzeti hős Hágában történő szabadlábra helyezésével. Gotovina gyerekkorát Pakoštane-ban töltötte, és kiengedését követően ide tért vissza.

 

A zadari régiót  2015 végére hidroplánjáratok fogják összekötni olyan helyekkel, mint Rab, vagy a Hvaron lévő Jelsa, és az olyan szárazföldi úticélok is, mint Pula és Split, sokkal könnyebben elérhetőek lesznek.

 

Magánszállás Észak-Dalmáciában

A zadari régióban számos magánszállás található, keressen nyári otthonának akár egy villát egy szigeten, vagy egy luxusapartmant a városban. Egyszerűen csak keressen a PSH Horvátország adatbázisában, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő magánszállást.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Zadar régióban (Észak-Dalmácia)!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Apartmanok Tunjarica, Posedarje

Apartmanok Tunjarica található egy csendes rész&eacut...

Apartmanok Sjauš Nin (Zadar közelében)

Teljesen felszerelt, modern két apartman szállás 2-4 ...

Apartmanok Eva, Zadar

Az Apartments Eva a Borik (Zadar) üdülőhelyen találhat&oa...

TÉRKÉPEN JELENLEG KIVÁLASZTOTT RÉGIÓ

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice