Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Posedarjéban, Zadar régió. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Posedarje
Apartmanok keresése

Apartmanok Posedarje

Posedarje egy kis élénk üdülőhely amelyet az jellemez, a tiszta környezet, a természet szépségét és annak helyét. Van is egy dalmát sonka és fejlett mezőgazdasági termelési célokat, és csak néhány percre csomópont 1 / Posedarje Zadar. Nem található a központi Adriai, a Novigrad tenger, lábánál a Velebit hegység.

Az ő természetes helyzetben találkozásánál a különböző földrajzi régiókban horvát számos történelmi városok, mint például Zadar, Pag, Obrovac, Benkovac és sok más, könnyen elérhető és vonzó hely a látogatókat a világ minden tájáról. Közel 5 nemzeti park (Paklenica, Velebit, a Kornati, Plitvicei-tavak, Észak-Velebit és a Krka), és közel még 3 természetvédelmi park (Zrmanja Telašćica, Vrana) ad Posedarje egy különleges varázsa.

Posedarje felhívjuk a tengerbe, és rejtve maradnak a városi élet és a városi nyüzsgéstől. Közel a tenger és a Velebit-hegység, a levegő áramlását Posedarje alkalmasak emberek légzési problémákkal. A frissesség és ereje a reggeli és a tenger illatát újjáéleszteni az emberek kimerültek a munka és a modern élet. A hangulat minden bizonnyal teljes a barátságos házigazdák, akik betartják a hagyományok és szokások Posedarje.

Posedarje található: posta, gyógyszertár, bank, idegenforgalmi, a rendőrség, a tűzoltók, templom, üzletek, piacok, kávézók, éttermek, halpiacon, hentes, stb.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Posedarjéban!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Apartmanok Tunjarica, Posedarje

Apartmanok Tunjarica található egy csendes rész&eacut...

Apartmanok Sjauš Nin (Zadar közelében)

Teljesen felszerelt, modern két apartman szállás 2-4 ...

Apartmanok Eva, Zadar

Az Apartments Eva a Borik (Zadar) üdülőhelyen találhat&oa...

Posedarjéban apartmanok

magánszállás Posedarje | apartmanok | szobák | nyaralók Posedarjéban

Apartmanok Tunjarica

Apartmanok Tunjarica található egy csendes részén Posedarje 1500 m-re a központtól. Két apartman található a családi ház, míg a másik egy külön &...

strand: 10 m | központ: 1500 m

  • Szállásegységek:
A2+2(a), A2+2(b), A2+2(c)
  • A2+2 (a)
    35.00 - 50.00 €
  • A2+2 (b)
    35.00 - 50.00 €
  • A2+2 (c)
    35.00 - 50.00 €

Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Posedarjéban tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice