Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Opatijában, Kvarner. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Opatija
Apartmanok keresése

Apartmanok Opatija

Míg az Adria partján tele falú kő városok és modern lakások pontozott a part mentén, egy turisztikai egy kicsit északra a rijekai kikötő a Kvarner kínál valami egészen más.

 

Sokan úgy érzik, hogy nem engedélyezte Horvátország, amikor meglátogatják a város Opatija, akinek nagy, de elhalványult villák több közös az olasz örökség a régióban. Az egészséges környezet az egyik oka, amiért a város volt a sikeres idegenforgalmi hagyománya több mint 170 éves, és wellness még egy nagyon fontos része a Opatija turisztikai kínálat ma.

 

Opatija történelem megelőzte a rómaiak és felvették területén liburnok. A nő a modern korban járt érkezését a vasút, amely lehetővé tette a város jól megközelíthető az elit az Osztrák-Magyar Monarchia és a kellemes éghajlat tette kedvelt helye a felépülés az elit Bécs.

 

Opatija ma egy nagyon kellemes élmény, a sok tengeri első villa kínál nyomokat a város egykori nagyságát. Ez a cél, amely hajlamos arra, hogy egy hosszabb idegenforgalmi szezon, mint a legtöbb alapuló wellness turizmus és az éghajlat. A séta a város lenyűgöző sétány egy kellemes élmény minden évszakban.

 

Csak egy 15 perces autóútra Rijeka, Opatija szintén az átjáró Isztriára, és népszerű úti cél, mint Pula, Porec és Motovun könnyen megközelíthető Opatija.

 

Magánszállás Opatija

Magánszállás Opatija bővelkedik a választék, a modern lakások nyaralóház egyik ilyen légköri villa egy korábbi korban. Egyszerűen böngészhet a PSH Horvátország adatbázisban, hogy megtalálja az Opatija magánszálláshely tapasztalat, hogy megfeleljen a nyaralás igényeinek.

 

 

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Opatija!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Apartmanok Palma a tenger

Apartmanok Palma közvetlenül a tenger közelében - az...

Apartmanok ADRIA, Novi Vinodolski

Teljesen berendezett apartmanok egy családi ház saját...

Opatija apartmanok

magánszállás Opatija | apartmanok | szobák | nyaralók Opatija

Jelenleg nincsenek találatok Opatija. A keresőmezővel szállást kereshet Horvátországban.


Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Opatija tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice