Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Vrbnikben, Krk-sziget. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Krk szigete - Vrbnik
Apartmanok keresése

Apartmanok Krk szigete - Vrbnik

Horvát szigetek tele vannak különböző kincseket, és turisták választják kiadó villák vagy a magánszállás gyakran adja meg a világot a hagyomány és báj, hogy a modern világ által elfogadott. Kevés célpontok, például lehet olyan bájos vagy történelmi, hogy a kis település Vrbnik Krk-szigeten, maga is egy szigeten, de ezekben a napokban csatlakozik a szárazfölddel híd.

 

Bérlés szállás Vrbnik, hogy foglaljon helyet egy bölcső Horvátország civilizáció jétől Vrbnik jött az alapítója az első glagolita nyomda Horvátországban, ezáltal a falu egy helyen a horvátországi irodalomtörténet.

 

Ha a privát szállás Vrbnik régi város, akkor tapasztalja meg a furcsa hagyományok és a szűk utcák kő közelről, olyan keskeny, hogy azt mondják, itt Horvátország legszűkebb utca. És a gyönyörű helyen ült a tetején egy szikla, a nézetek le vízparti éttermek hívogató víz alábbi idilli valóban.

 

Vrbnik is borvidék, és az egyik legfontosabb bor városokban Horvátországban, és a kihagyhatatlan fajta Vrbnik az arany fehér helyi Žlahtina, az őshonos bor Krk, egy üveg, amely a vacsora növeli a felértékelődése e különleges település, amely nyúlik vissza 1100.

 

Magánszállás Vrbnik (Krk sziget)

Vrbnik sok napi látogatók, akik jönnek a csodálatos régi város, híres konyhával és mesés arany bor, de egyre több a magánszállások lehetőséget, a lakások villák. Tekintsd meg a teljes PSH Horvátország alábbi listáról, és azt szeretném, ha egy szép nyaralás a Krk-szigetre.

 

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Vrbnik!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Apartmanok ADRIA, Novi Vinodolski

Teljesen berendezett apartmanok egy családi ház saját...

Apartmanok Palma a tenger

Apartmanok Palma közvetlenül a tenger közelében - az...

Vrbnik apartmanok

magánszállás Krk szigete - Vrbnik | apartmanok | szobák | nyaralók Vrbnik

Jelenleg nincsenek találatok Vrbnik. A keresőmezővel szállást kereshet Horvátországban.


Szállás környezete Krk szigete - Vrbnik

Apartmanok NJIVICE, Krk szigete

Az apartmanok Njivice (szállás Krk sziget), csendes, gyönyörű táj, kilátással a tengerre. Távol a tengerparttól 250 méterre és a városközponttól 500 méterre. Ők mindent, hogy az egyik lakás kiad...

strand: 250 m | központ: 500 m

 • Szállásegységek:
A2+2(a), A4+2(a), A4+1(a), A...
 • A2+2 (a)
  38.00 - 91.00 €
 • A4+2 (a)
  58.00 - 111.00 €
 • A4+1 (a)
  58.00 - 111.00 €
 • A4 (a)
  58.00 - 98.00 €
 • S2 (a)
  32.00 - 47.00 €
 • S2+1 (a)
  32.00 - 60.00 €
 • A2+2 (b)
  38.00 - 91.00 €
 • A2+2 (c)
  38.00 - 91.00 €

Apartmanok ANJA, Čižići, Krk szigete

Apartmanok a tenger Krk szigetén (Čižići)

Apartmanok található Cizici, ahol a homokos öblök Solin (Krk-sziget). A ház mindössze 15 méterre a strandtól, és az iszap mintegy 100 méterre. Minden strandok alkalmasak a kisgyermekek. Több van...

strand: 15 m | központ: 20 m

 • Szállásegységek:
A2+2(a), A4+2(a), Studio2+1(a)

Apartmanok Bernarda, Krk szigete

Olcsó szállás Krk-sziget, mint a béke oázisa

Kedves vendégeink, ha keres szállást a szigeten Krk a pihenés és nyaralás, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Mi kiadó két apartma...

strand: 500 m | központ: 3000 m

 • Szállásegységek:
A4(a), A4(b)

Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Vrbnik tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten