Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Korculában, Korčula-sziget. Szállás kiadó PSH Horvátország.

(0)
Korčula szigete - Korčula
Apartmanok keresése

Apartmanok Korčula szigete - Korčula

Míg a régi város Dubrovnik lehet a legismertebb horvátországi kompakt Korcula óvárosában vitathatatlanul a szebb. Található a nyugati csúcsa a sziget az azonos nevű, Korcula óvárosa körbejárható percben, de van egy kényelmes hangulata van, és a szigetek és a Pelješac-félsziget előtt, hogy egy festői környezetben az egyik a sok kávézókban.

 

És ez ad otthont a leghíresebb utazók összes, ezt a szülőföldje Marko Polo és egy látogatást a múzeumban, és csodálja a kilátás haza, már az is kérdéses, hogy miért, hogy valaha is úgy döntött, hogy utazni egyáltalán.

 

Az eredeti lakói az illírek, de érkezése az ókori görögök néhány 2400 évvel ezelőtt, és egy kőtáblát úgynevezett "Psephism származó Lumbarda" veszi kezdetét, hogy a legrégebbi dokumentum időszakban, és ez lehet megtekinteni a Korčula Városi Múzeum .

 

Közel a régi város a komp terminál, és rendszeres kompok Orebic Peljesac, amely kapcsolódik a föld Dubrovnikba, és van is egy napi katamarán és Split között.

 

A Korcula-sziget híres fehér borok, és van néhány kiváló étterem a régi város, amely megadja egy nagy bevezetés a két legismertebb, Pošip és Grk. Pošip egy univerzálisabb fehér fajta Dalmáciában, akinek a legjobb borokat szigetéről érkeztek, míg Grk csak nő a homokos talajú közelben Lumbarda.

 

Magánszállás Korčula (Korčula sziget)

Van egy széles választéka magánszállások Korčula városban elérhető, és bár egyesek, hogy maradjon egy átalakított kő lakás a régi város, sok megnézi villa és apartman lehetőségek a közeli tengerparton. Böngésszen a PSH Horvátország listát alább.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Korčulában!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Vila Micika - Rent a szobában - Dubrovnik

Villa Micika egy kis hangulatos szálloda nyitotta egész &eac...

Apartmanok Korčulában

magánszállás Korčula szigete - Korčula | apartmanok | szobák | nyaralók Korčulában

Jelenleg nincsenek találatok Korčulában. A keresőmezővel szállást kereshet Horvátországban.


Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Korčulában tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Casa Delphia, Isztria - Šegotići
Casa Delphia, Isztria - Šegotići
Villa NIKA - Čiovo sziget
Villa NIKA - Čiovo sziget
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Ház a strandon Diam, Rogoznica
Ház a strandon Diam, Rogoznica
Apartmanok Jakić - Tucepi
Apartmanok Jakić - Tucepi