Apartmanok Horvátországban

Apartmanok Korčula-szigeten, Dubrovnik régió. Szállás kiadó Horvátország szállás PSH.

(0)
Korčula szigete
Apartmanok keresése

Apartmanok Korčula szigete

Sok látogató, Korčula a legszebb a szigetek Dalmácia, és kínál egy irigylésre sokfélesége történelem, a hagyomány, a gasztronómia, a természet és a strandok.

 

A lista élén természetesen lenyűgöző Korcula város, az egyik legjobb állapotban fennmaradt régi városok a tengerparton, és ez nem fog sokáig, hogy kitaláljuk, hogy egy bizonyos utazó nevű Marko Polo itt született. Látogasson el a házat, és élvezze a véleményen van, hogy neki ilyen mehetnék.

 

Korčula szigete a bor, és a két legismertebb fehér, Pošip és Grk vonzzák a növekvő nemzetközi figyelem. Grk csak nőtt homoktalajon Lumbarda (ne ússzon a tengerben az idilli kis falu), míg a szíve Pošip föld Cara a sziget közepén.

 

Vela Luka nyugati csúcsa ad otthont az egyik legimpozánsabb barlangok a régióban, az éppen feltárt szakértői Oxford University, és ez is egy fontos kapcsolódási pont a katamaránok a helyeken, mint Hvar és Split. Korcula város is csatlakozik komppal Orebić a Pelješac-félszigeten, a tovább utazni Dubrovnik.

 

Korčula nagyon zöld sziget nagyon nyugodt ütemben, és van néhány időtlen falu a hegyekben, ahol az ember valóban kap egy érzés, a Földközi-tenger, mint valaha volt. Ez is egy sziget nagyon büszke hagyományokkal, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a csodálatos Korcula kard táncosok, ha megvan a lehetősége.

 

Magánszállás a szigeteken Korčula

Rengeteg magánszállás opciók Korčula, és itt PSH Horvátország, már összeállított egy változatos kiválasztása villák, apartmanok és egyéb magánszállás lehetővé teszi, hogy megtalálja az ideális nyaraló ezen a nyáron.

Saját PSH - A legkönnyebb módja apartmanok keresésének Korčula-szigeten!

SZPONZORÁLT LISTÁK A RÉGIÓBAN

Korčula-szigeten apartmanok

magánszállás Korčula szigete | apartmanok | szobák | nyaralók Korčula-szigeten

Jelenleg nincsenek találatok Korčula-szigeten. A keresőmezővel szállást kereshet Horvátországban.


Miért nyaraljon Horvátországban?

Horvátországba tervezi a nyaralását? Békét és nyugalmat keres Horvátországban? Akkor olvassa el a Fedezze fel Horvátországot cikkünket. Meg akarja tudni, melyik a legjobb meglátogatandó sziget Horvátországban? Horvátország egy nyaralási slágerré vált az elmúlt években, számos ember választotta nyaralási és utazási célként Horvátország 1000-nél is több szigetét, elbűvölő városait és lenyűgöző tengerpartját.

Meg akarja ismerni Horvátország legjobb felkeresendő helyeit? Válasszon Split, Dubrovnik, Zágráb és Európa legjobb 2016-os úticélja, Zadar közül – a mesés városok és helyek listája végtelen.

Bennfentes információkat akar Horvátország legjobb tengerpartjairól? A Brač szigetén lévő Zlatni Rat , a Dugi otok szigetén lévő Sakarun és a Vis szigetén lévő Stiniva, amelyet Európa legjobb szigetének választottak 2016-ban, csak néhány a Horvátországban található elképesztő tengerpartok közül.

Szeretne kerékpározni Horvátországban? Mi a PSH Horvátországnál tudjuk a választ az összes kérdésére, és segítünk megtalálni a személyes szállást a Korčula-szigeten tervezett nyaralásához.

PRÉMIUM APARTMANOK

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Oklopčić - Čiovo
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Apartmanok Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac